Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. 15 років ми офіційно представляємо Volkswagen!
08.08.2018
Подія

15 років ми офіційно представляємо Volkswagen!

Шановні клієнти!Рівно 15 років тому, 8 серпня 2003 року було підписано дилерський контракт Volkswagen.Це був перший офіційний контракт в Закарпатській області.

15 років ми офіційно представляємо Volkswagen

Вже півтора десятиліття ми - колектив «Форвард автоцентр» - офіційно представляємо цю потужну та престижну німецьку марку, відповідаючи високим вимогам та єдиним світовим стандартам Volkswagen.

Це нелегка та відповідальна задача, яку щодня виконує кожен працівник компанії "Форвард Автоцентр". Адже ефективність нашої роботи та успішність загального результату залежить від зусиль усієї команди незалежно від посади чи виду діяльності.

З кожним роком бренд Volkswagen стає досконалішим і наша команда - разом з ним. За сумлінною та професійною роботою наших працівників стоять роки навчань та сертифікації.

Ми гідно тримаємо долю ринку з продажу автомобілів та обслуговуємо їх згідно міжнародних стандартів Volkswagen.
За ці 15 років нашими клієнтами стала безліч автошанувальників, і ми щиро дякуємо Вам за вибір бренду Volkswagen. Також дякуємо всім, з ким довелось попрацювати пліч-о-пліч, це були роки хорошого досвіду.

Сьогодні ми з впевненістю дивимося у майбутнє, вдосконалюючи себе для Вас. Разом ми найкращі!

З повагою, керівник компанії «Форвард автоцентр» Сергій Пеца.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.