Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Два мільйони Caddy – Завод Volkswagen у Познані святкує ювілей
12.03.2018
Новини від Фольксваген

Два мільйони Caddy – Завод Volkswagen у Познані святкує ювілей

Гнучкий, функціональний та багатосторонній - і саме тому такий популярний: 9 березня на заводі бренду Volkswagen Комерційні автомобілі з конвеєра зійшов двохмільйонний Caddy - у 7-місній версії Maxi Trendline та білому кольорі «Candy White» (1.4 TSI, EU6, 92 кВт).

VW Caddy

Вражаюче: лише минулого року було випущено 165000 автомобілів Caddy (+3.8 %), найбільшу кількість з моменту заснування заводу у 1993 році.

Ювілейне авто було передано польській благодійній організації «Товариство святого Брата Альберта». Додатково співробітники заводу в Познані та Volkswagen Group Polska зібрали також інші пожертви (у т.ч. одяг) для підопічних організації. Під лозунгом: «Скільки добра поміститься у Caddy?».

Єнс Оксен, голова правління Volkswagen Познань прокоментував: «Я дякую усім співробітникам за їхні вражаючі зусилля. Саме вони роблять Caddy успішною моделлю, яка вже протягом десятирічь не втрачає популярності серед клієнтів. Працівники заводу працюють над кожним авто з великим ентузіазмом, технічною компетентністю та пристрастю. А завдяки цій благодійній акції вони також колективно створюють позитивний імідж нашої компанії у Польщі.»

Д-р Йозеф Баумерт, керівник підрозділу виробництва та логістики бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, відзначив: «Два мільйони Caddy, виготовлених у Познані, та зростання загального річного обсягу виробництва є показником високої вмотивованості працівників та надзвичайно продуктивного заводу. До того ж, новий рекорд виробництва є результатом постійної оптимізації процесів. Зростання використання цифрових технологій у майбутньому допоможе інтегрувати нові методи виготовлення та бізнес-моделі, а також і надалі покращувати умови праці. Ми повинні разом використати ці шанси, щоб ще більше адаптувати виробництво до індивідуальних потреб клієнтів та створювати додаткову цінність завдяки розумним рішенням.»

Дітмар Мніх, директор заводу в Познані, зазначив: «У цей особливий день у фокусі нашої уваги співробітники підрозділу заводу в Антонінек, на якому вже більше 15 років з великим успіхом виготовляється Caddy. Спочатку у третьому, а тепер вже у четвертому поколінні. Основний принцип нашого заводу - постійно перевершувати себе та концентруватися на майбутньому. Для виробництва Caddy велике значення має усвідомлення того, що ми працюємо над дуже особливим авто - універсальним фургоном для потреб повсякденного життя».

Пйотр Олбриш, голова відділу організації виробництва та управління «Солідарність» у Volkswagen Познань прокоментував: «Двохмільйонний Caddy - це успіх для підприємства. Він символізує зусилля, докладені кожним зі співробітників. Тому що саме завдяки їхній щоденній роботі наші автомобілі виготовляються з найвищою якістю, та їх можна помітити всюди на вулицях. І ми дуже цим пишаємося.»

Наразі у підрозділі заводу в Антонінек щодня виробляється близько 720 Caddy, у 2003 році це було лише 520 автомобілів цієї моделі в день.

Окрім Caddy у підрозділі Volkswagen Познань також виготовляються комерційні варіанти модельного ряду Т (у т.ч. бортові вантажівки, вантажні та пасажирські фургони). Підприємство є найбільшим працедавцем у Великопольскому регіоні Польщі, загалом там працює близько 11000 осіб, близько 2700 з них - на новому заводі Crafter у Вжешні, за 50 км від Познані.

 

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.