Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Volkswagen Kafer, віздначаючи своє 50-річчя, знову опинився "вдома"!
25.10.2019
Новини автосалону

Volkswagen Kafer, віздначаючи своє 50-річчя, знову опинився "вдома"!

Вже 23 роки Олег "Полярник", що є пристрасним шанувальником культового "Жука" та проживає в Ужгороді, є власником яскраво-червоного Volkswagen Kafer 1969 року випуску.

Kafer 1969-2019

П'ять років тому, у жовтні 2014-го, з нагоди головного свята усіх людей з "бензином в крові", тобто Дня Автомобіліста та дорожника, цей "Жучок" вже побував в гостях у автосалона "Форвард Автоцентр", що є єдиним офіційним дилером Volkswagen в області з 2003 року, де відзначив свої 45 років.

Тоді "Жук" експонувався на почесному місці шоу-руму, а представники автосалону казали, що з радістню чекають Kafer на п'ятдесят. Так і сталося: свій почесний піввіковий ювілей у той же День Автомобіліста авто знову зустрічає, заїхавши своїми вузенькими діагональними шинами у вже знайомий йому новітній автоцентр, де сьогодні можна придбати зовсім інші авто тієї самої марки, що зберегли головні риси Volkswagen - надійність, комфорт та тривалий строк служби.

До зустрічі на 55, друже Kafer!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.