Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. ID. BUGGY визнаний кращим на конкурсі елегантності
10.07.2019
Подія

ID. BUGGY визнаний кращим на конкурсі елегантності

Участь в конкурсі автомобільної елегантності в Шантії (Chantilly Arts & Elegance, Richard Mille) стало важливою подією для ID. BUGGY, вперше представленому на міжнародному Женевському автосалоні.

ID. BUGGY визнаний кращим на конкурсі елегантності

Концепт-кар був відзначений призом глядацьких симпатій. Шеф-дизайнер марки Volkswagen Клаус Бішофф (Klaus Bischoff) зазначив: «Те, що автолюбителі з усього світу обрали ID. BUGGY кращим на заході такого високого рівня, - величезне досягнення нашої команди дизайнерів. Цей успіх підтверджує, що наше бачення електромобільності знаходить відгук у потенційних покупців ».

Конкурс Chantilly Arts & Elegance, Richard Mille - одне з найважливіших заходів для автомобільної індустрії поряд з такими, як Concours d'Elegance в каліфорнійському Пеббл-Біч.

«Конкурс в Шантії - особлива подія в нашій сфері: тут видатні автомобілі зустрічаються із зацікавленою, по-справжньому захопленої аудиторією. Не можу уявити кращої атмосфери для показу майбутніх напрямків розвитку дизайну нашої марки », - зазначив Клаус Бішофф.

Дизайн автомобіля втілює абсолютно особливі враження від водіння. Його інтер'єр мінімалістичний і виконаний в єдиному стилі. Концепт-кар навмисно позбавлений жорсткого даху і дверей. Таке рішення - сучасне прочитання культової ідеї того часу.

ID. BUGGY побудований на модульній платформі MEB і є підтвердженням можливості

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.