Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Ключові компоненти нової ери батарейних систем
18.12.2019
Іновації та технології

Ключові компоненти нової ери батарейних систем

Нові високовольтні батарейні системи для всіх електромобілів на платформі MEB від Volkswagen Group Components

 Нові високовольтні батарейні системи

Платформа MEB в повній мірі використовує технічні можливості електромобільності. При розробці електромобіля акумуляторна батарея є відправною точкою, навколо якої створюється вся конструкція. В результаті акумулятор отримує достатньо місця. Такий інженерний підхід дає численні переваги при розміщенні компонентів приводних системи і додаткових агрегатів. Крім того, завдяки плоскій конструкції батареї та її розташуванню в нижній частині автомобіля відкриваються можливості для створення просторого салону між осями. Алюмінієвий корпус з інтегрованою рамою безпеки захищає батарею, забезпечує оптимальну стабільність і значне зниження ваги. Аеродинаміку в днище автомобіля оптимізує монолітна конструкція, також виконана з алюмінію і захищає батарейну систему від зіткнень.

На заводі Volkswagen Group Components в Брауншвейгу, де батарейні системи для електромобілів виробляються серійно ще з 2013 року, була розроблена і вся батарейна система MEB, включаючи апаратну і програмну частини.

У високовольтної батарейній системі застосовуються літій-іонні елементи. Окремий елемент акумуляторної батареї є найменшим компонентом системи. Він здатний накопичувати енергію і знову віддавати її. На сьогоднішній день один батарейний модуль об'єднує 24 таких елемента. Кількість модулів, що утворюють потім батарейну систему, може бути різним. Така конструкція дає максимальну гнучкість: чим більший запас ходу потрібно клієнту, тим більше модулів встановлюється в батарейну систему. Але базова структура завжди залишається незмінною.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.