Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Концерн Volkswagen зміцнить позиції в Південній Америці
13.11.2017
Новини від Фольксваген

Концерн Volkswagen зміцнить позиції в Південній Америці

Аргентинський завод VW Group в Пачеко, що неподалік від Буенос-Айреса, протягом наступних п'яти років отримає 560 мільйонів євро інвестицій.

Аргентинський завод VW Group в Пачеко

Інвестиції буде зроблено для того, щоб налагодити виробництво нової моделі кросовера, яка з 2020 року почне поширюватися по всьому Американському континенту. Про машину сказано лише, що вона ґрунтується на локалізованому варіанті платформи MQB і та «націлена на залучення широкої клієнтської бази».

Стратегія Transform 2025+ передбачає децентралізацію, тобто Вольфсбург делегує відповідальність на місця. Таким чином, великі ринки повинні самі вирішувати, що і в яких обсягах виробляти. До кінця десятиліття Volkswagen обіцяє запустити в Південній Америці 20 нових моделей. За десять місяців нинішнього року продажі автомобілів концерну в регіоні зросли на 60% (до 36 000 штук). Найбільший попит спостерігається в Бразилії і Аргентині.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.