Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Культовий позашляховик Volkswagen відродять в статусі електромобіля
31.10.2017
Новини від Фольксваген

Культовий позашляховик Volkswagen відродять в статусі електромобіля

Новий електрокроссовер Volkswagen буде витриманий в дусі класичного позашляховика Type 181.

VW Typ 181

Концерн Volkswagen планує відроджувати культові моделі  у вигляді електромобілів. Раніше був підтверджений електровен Volkswagen I.D. Buzz в стилі знаменитого VW T1. Тепер же керівник Фольксваген Герберт Дісс натякнув про намір відтворити культовий Volkswagen Type 181. Позашляховик Фольксваген 181 був створений на базі Volkswagen Beetle. Задньомоторна і заднеприводная модель випускалася з 1968 по 1983 рік і розійшлася по світу накладом у 90 тис. екземплярів.
Швидше за все, новий електромобіль Volkswagen буде побудований на модульній платформі МЕВ, як і Volkswagen I.D. Остаточне рішення щодо нової моделі ще не прийнято. Однак якщо керівництво все ж дасть добро, то новий електрокросовер Фольксваген з'явиться після 2020 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.