Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Мобільні станції зарядки Volkswagen
16.07.2018
Світ Фольксваген

Мобільні станції зарядки Volkswagen

Генеральний директор Volkswagen AG, Dr.Herbert Diess, 29 червня привітав місто Вольфсбург з його 80-річчям і подарував приголомшливий подарунок.

e-Golf

Виконавчий директор концерна Volkswagen передав місту 12 мобільних станцій зарядки, як довгострокові інвестиції у електронні зарядні пристрої Вольфсбурга, які будуть поступово розширюватися відповідно до потреб міста - на загальну суму 10 млн. Євро. Жителі міста вже побачили одну із зарядних станцій на стенді Volkswagen, що створений в рамках фестивалю, який проходить на вулиці Порше.

На церемонії вручення, Dr.Herbert Diess підкреслив тісний зв'язок між мешканцями міста Вольфсбургу та штабу Volkswagen Group: "Вольфсбург та люди, які тут живуть, потребують успішного концерну Volkswagen. Це означає одне: ми повинні стати більш продуктивними, відкритими і швидшими. У свою чергу, Volkswagen має прогресивне місто Вольфсбург, яке бажає змін".

Міський голова Lord Mayor Klaus Mohrs підкреслив ще один момент: "Майбутнє Volkswagen і Вольфсбурга полягає в розробці розумних форм мобільності. Вольфсбург не тільки штаб-квартира компанії, місто служить лабораторією, де нові продукти VW проходять свій перший в світі тест. Е-мобільність підвищить якість повітря в наших містах і зробить їх більш тихішими".

Мобільні зарядні станції були розроблені відділом Volkswagen Components.Станції працюють автономно від електромережі. Крім того, їх можна заряджати або міняти акумуляторні блоки. Це дозволить перевозити зарядні станції з місця на місце в залежності від поточних потреб міста. За допомогою такої станції можна одночасно заряджати батареї чотирьох різних транспортних засобів від електровелосипедів і до електрокарів.

Мобільна зарядна станція - це буфер енергії на 200 кВт/год, що еквівалентно 5,6 паспортним ємностям акумулятора e-Golf. Як було заявлено, енергія для таких зарядок буде братися з «зелених» джерел. Протягом пілотного проекту заряджати електричні транспортні засоби жителі міста зможуть безкоштовно.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.