Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. НАСАМПЕРЕД ЛЮДИ
20.07.2022
Новини від Volkswagen

НАСАМПЕРЕД ЛЮДИ

Порше Україна та бренд Volkswagen передали 2 автомобілі Volkswagen T-Cross та пальне благодійній організації СОС Дитячі Містечка Україна.

1

Імпортер вже багато років підтримує дружні стосунки із СОС Дитячі Містечка Україна та із радістю допомагає дітям протягом усієї співпраці.

ПОРШЕ УКРАЇНА ТА БРЕНД VOLKSWAGEN ПЕРЕДАЛИ 2 АВТОМОБІЛІ T-CROSS ТА ПАЛЬНЕ БЛАГОДІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ СОС ДИТЯЧІ МІСТЕЧКА УКРАЇНА

Автомобілі будуть використовуватись для здійснення виїздів соціальних працівників, педагогів та психологів для надання психологічної підтримки дітям, що були вимушені тимчасово покинути своє постійне місце проживання та дітям, батьки яких беруть участь у військових діях, з акцентом на подолання травми війни. Виїзди бригад на автомобілях Volkswagen плануються у Закарпатській, Івано-Франківській та  Львівській областях в рамках проєкту «Фонд гуманітарного фінансування» (Humanitarian Funding Pool).

Додатково до автомобілів компанією було передано пальне задля якнайшвидшого відвідування місць першої необхідності та спілкування із сім'ями та дітьми, що потребують допомоги.


Image

Генеральний директор ТОВ «Порше Україна» Йозеф Граф зазначив: «Мобільність в Україні зараз є серйозним викликом, який нелегко вирішити за нинішніх обставин із активними бойовими діями та обмеженими ресурсами. Соціальна місія є вкрай важливою для нас у цей нелегкий для країни час, тож ми вважаємо своїм обов'язком допомагати посильно найбільш вразливій категорії населення - нашим дітям. За 7 років співпраці ми реалізували безліч спільних проектів - починаючи від створення спортзалу для дітей до придбання трактора для прибирання території благодійної організації. Ми впевнені, що автомобілі допоможуть соціальним працівникам швидко та безпечно прибувати у місця, де їх допомоги діти зараз чекають найбільше»
 

СОС Дитячі Містечка Україна розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки.

Організація є членом міжнародної федерації SOS Children's Villages International (SOS Kinderdorf) та працює відповідно до конвенції ООН про права дитини.
 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.