Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Новий рекорд Volkswagen ID.R в Гудвуді
22.07.2019
Подія

Новий рекорд Volkswagen ID.R в Гудвуді

Volkswagen ID.R знову увійшов в історію автоспорту, встановивши рекорд на Фестивалі швидкості в Гудвуді (Goodwood).

Новий рекорд Volkswagen ID.R в Гудвуді

Ромен Дюма (Romain Dumas) подолав дистанцію довжиною 1,86 км всього за 39,90 секунди. При цьому гоночний електромобіль з двигуном потужністю 680 к.с. на 1,7 секунди поліпшив рекорд 20-річної давності, досягнутий в 1999 році Ніком Хайдфельдом (Nick Heidfeld) за кермом McLaren-Mercedes MP4/13 з двигуном внутрішнього згоряння потужністю 780 к.с. ID.R також став кращим і за результатами заїзду Sunday Shootout.

Новий ID.R став легше версії, що встановила інші рекорди на Пайкс-Пік і Нюрбургринзі. «Ми використовували акумуляторну батарею меншого розміру і оптимізували вихідну потужність, тому оновлений ID.R важить менше 1.000 кг разом з пілотом», - зазначив технічний директор Volkswagen Motorsport Франсуа-Ксав'є Демезон (François-Xavier Demaison). Через особливості траси в Гудвуді електромобіль брав участь в заїзді без системи DRS (Drag Reduction System - система зниження притискної сили), розробленої для високошвидкісних ділянок Нюрбургринга.

За вихідні Фестиваль швидкості в Гудвуді відвідали близько 180.000 чоловік. Volkswagen представив гостям заходу концептуальні моделі ID. BUZZ і ID. VIZZION, а також ID.3, який в 2020 році першим з нової лінійки ID вийде на ринок.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.