Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Новий Volkswagen Touareg подолав 16 500 км по дорозі на власну прем'єру
28.03.2018
Світ Фольксваген

Новий Volkswagen Touareg подолав 16 500 км по дорозі на власну прем'єру

Екіпаж Райнера Цітлоу (Rainer Zietlow) подолав маршрут протяжністю 16 500 км для того, щоб доставити новий Volkswagen Touareg на світову прем'єру в Китаї. Автомандрівник на закамуфльованому прототипі нового Touareg проїхав шлях від Братислави до Пекіна лише за 21 день.

New Touareg

«Touareg третього покоління, оснащений безліччю систем допомоги водієві, в ході подорожі зарекомендував себе як максимально надійний і комфортабельний автомобіль, - зазначив Райнер Цітлоу. - Новий позашляховик Volkswagen продемонстрував вражаючі результати в непередбачуваних дорожніх і погодних умовах».

Протягом трьох тижнів екіпаж Райнера Цітлоу випробовував новий позашляховик в найсуворіших умовах. Маршрут пролягав територією одинадцяти країн: Словаччини, Австрії, Чехії, Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Росії, Казахстану, Монголії та Китаю.

Подорож стартувала на заводі Volkswagen в Братиславі, де Touareg різних поколінь випускається вже протягом 16 років. З моменту початку серійного виробництва моделі в 2002 році було вироблено близько мільйона Touareg.

Екіпаж Райнера Цітлоу на Volkswagen Touareg подолав довгий шлях з Європи в Азію. Щоденні етапи, протяжність яких іноді перевищувала 1.000 км, а перепади температур становили від -23 °С до + 21 °С, вимагали максимальної віддачі. Шлях на світову прем'єру в Пекіні пролягав по засніженим Уральським горам, замерзлому озеру Байкал, через простори Казахстану, гори і степи Монголії і, нарешті, через Внутрішню Монголію в Китай.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.