Форвард Автоцентр Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Спеціальної пропозиції на весь модельний ряд VW PKW, VW NFZ.
09.06.2023
Новини автоцентру

Спеціальної пропозиції на весь модельний ряд VW PKW, VW NFZ.

Від сьогодні Ви маєте можливість оформити договір з мінімальним на ринку першим внеском від 25% та привабливими відсотковими ставками. При цьому, без нотаріального посвідчення документів, обов’язкового страхування життя і прихованих комісій – все зрозуміло і прозоро!Фінансування автомобілів разом з Porsche Finance Group Ukraine забезпечить Вам стійкий контакт з клієнтом та завантаженість сервісу протягом усього строку дії договору.Дія спеціальної пропозиції може бути призупинена достроково, тож поспішайте скористатися чудовою нагодою!Бажаємо Вам успішних продажів та мирного неба!

ПФГ


Image
Image

Євгенія Ракіна

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон 
Мобільний телефон +38 050 372 43 03
Факс 

Артем Данільчук

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон +38031 313 14 00
Мобільний телефон +38050 432 32 48
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.