Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Світова прем’єра нового Golf GTI: спортивна ікона Volkswagen вступає в digital еру
28.02.2020
Новини від Фольксваген

Світова прем’єра нового Golf GTI: спортивна ікона Volkswagen вступає в digital еру

Автомобіль стає іконою, коли його ДНК залишається незмінним, а характер зберігає своє «я» протягом десятиліть. Для ікони також важливо генерувати свіжі ідеї та приймати виклики сучасності. Це і є Golf GTI.

Golf GTI

Вже 44 роки Volkswagen кожного разу віднаходив правильні інгредієнти для створення спортивного компактного автомобіля, зберігаючи початкову ідею – покоління за поколінням. 8 інтерпретація тепер святкує свій дебют. Нова та повністю діджиталізована. Golf GTI, який відповідає трендам сучасності.

Дизайн спортивної модифікації Golf втілює в собі найчистішу харизму. Серійні LED-фари головного світла розміщені нижче, ніж у попередній версії, щоб сформувати вражаючу лінію, поєднуючи оптику та решітку радіатора. Уздовж верхньої лінії капота простягається тонка лінія червоного кольору - відмінна GTI-риса, яка залишається з ним із найпершого покоління. Як тільки стемніє, тонка лінія вздовж решітки радіатора вперше засяє разом із фарами головного світла. Таким чином, буде сформовано абсолютно новий безпомилково впізнаваний стиль GTI.

З моменту свого дебюту Golf GTI нагадував ідеально підібрану за формою та розміром пару улюблених джинс. Із самого початку Volkswagen створив набір визначних особливостей, які стали основою його ДНК, та доповнив множиною деталей інтер’єру – спортивними GTI-сидіннями із характерним візерунком та валиками бокової підтримки чорного кольору, скошеним спортивним 3-спицевим кермом, оздобленим шкірою, відтиском герба міста Вольфсбург та символічним важелем для перемикання передач у формі м’ячика для гольфа. Всі ці елементи з часом стали класикою.

Volkswagen скористався шансом покращити можливості синхронізації та мультимедіа у 8-му поколінні ікони. Innovision Cockpit зустрічає водія відразу після відкриття дверей та представляє собою 10.25-дюймову панель приладів Digital Cockpit та 10-дюймову навігаційну систему. Візуальна та функціональна синергія двох екранів надає архітектурі салону виваженого та послідовного вигляду. Фонова підсвітка, яка також є серійною для моделі, візуально продовжує вбудовані дисплеї та всі інші зони освітлення – панель приладів, дверні отвори, відділення для зберігання рукавичок і навіть місце для зберігання та інтеграції смартфона і простір для ніг. Підсвітка має 30 кольорів.

В цілому, кожний новий Golf оснащено асистентами утримання у смузі руху Lane Assist, контролем дистанції Front Assist із функцією екстреного гальмування City Emergency Breaking, електронним блокуванням диференціалу XDS, багатофункціональним шкіряним кермом, системою автоматичного клімат-контролю Climatronic, комфортним запуском кнопкою Press & Drive, інтерфейсом Bluetooth для підключення смартфонів, LED-фарами головного світла та задніми ліхтарями, LED-лампами для читання та двома USB-C портами.

Новий Golf GTI буде доступний з 245-сильним двигуном, об’ємом 2.0 літри (EA888 evo4). Крутний момент зріс та складає 370 Нм. Чотирьохциліндровий двигун працює в парі з 6-ступеневою МКПП або опційною 7-ступеневою DSG (DQ381 DSG).

Volkswagen розробив та вдосконалив ходову частину Golf GTI завдяки поєднанню багатоважільної задньої підвіски та незалежної підвіски передньої осі на основі McPherson. Нова система контролю динаміки відтепер відома як Dynamics Manager використана в автомобілі вперше. Вона здатна контролювати налаштування XDS та вносити корективи до роботи опційної системи DCC (адаптивна підвіска із активними стойками та автоматичним регулюванням довжини ходу амортизаторів). Завдяки цьому суттєво відрізняється баланс налаштувань від максимального комфорту до безкомпромісної динаміки, а в результаті автомобіль тільки виграє від значно загостреної динамічності.

Більше фото Ви можете знайти за посиланням

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.