Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Система рульового управління всіма колесами в новому Touareg
23.05.2018
Іновації та технології

Система рульового управління всіма колесами в новому Touareg

Volkswagen представляє новий преміальний позашляховик Touareg з системою рульового управління всіма колесами, що забезпечує більшу динамічність і комфорт.

Система рульового управління всіма колесами

Дана система здатна повертати задні колеса в залежності від ситуації на дорозі, завдяки чому Touareg стає одним з найбільш маневрених автомобілів в своєму класі. Крім того, нова система підвищує стійкість під час руху на високих швидкостях.

Принципово система рульового управління всіма колесами працює в двох режимах: при русі на швидкості до 37 км/год і вище 37 км/год.

У першому випадку задні колеса автоматично повертаються в сторону, протилежну напрямку повороту передніх коліс, що робить автомобіль більш маневреним. Система рульового управління всіма колесами скорочує діаметр розвороту з 12.19 м до 11.19 м, що особливо відчутно під час паркування.

У разі, якщо швидкість автомобіля більше 37 км/год, задні колеса автоматично повертаються в ту ж сторону, що і передні. Таким чином, автомобіль рухається більш плавно - система рульового управління всіма колесами підвищує стійкість при зміні смуги руху - наприклад, при обгоні, а також в разі різких маневрів при відході від зіткнення.

Нова система рульового управління всіма колесами пропонується в пакеті «Підвіска PRO» разом з активними стабілізаторами. У поєднанні з пневмопідвіскою і адаптивним шасі цей набір обладнання виводить модель Touareg на новий для свого сегмента рівень маневреності та керованості.

Більше інформації про новий Touareg та його інноваційні системи Ви можете отримати у наших консультантів відділу продажів: м.Мукачево, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-14-00.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.