Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Тест Volkswagen T-Roc - автомобильный рок-н-ролл
14.10.2019
Новини від Фольксваген

Тест Volkswagen T-Roc - автомобильный рок-н-ролл

Все в Volkswagen T-Roc налаштовує на легкий і завзятий лад. І екстер'єр, і інтер'єр і драйверські повадки тут відмінно доповнюють один одного!

T-Roc

Я сідаю в салон, закриваю за собою двері і десь ззаду лунає легкий стукіт відпадаючої деталі.  Нонсенс ?! Звичайно! Однак, справа відбувається на автосалоні в Женеві, а сідав я в прототип майбутнього Volkswagen T-Roc. Такі екземпляри часто збирають в єдиному екземплярі, вручну ... І взагалі, хто дозволив настирливим журналістам сідати всередину концепт-кара?

Було це ще в 2014 році, і тоді на автошоу представили прототип Volkswagen T-Roc в дуже цікавому виконанні - як тридверку з кузовом чи то тарга, чи кабріолет. Але ключові елементи дизайну вже були намічені. Серійна версія дебютувала через три роки там же, в Німеччині, а ось офіційні продажі в Україні почалися в середині літа цього року.

Мені на неї потрапити не вдалося, тому тест-драйв став моїм справжнім знайомством з кросовером. Сказати, що я чекав цієї зустрічі і смакував щось незвичайне, то навряд чи. Однак, кілька днів, проведених в компанії з T-Roc, змусили по-іншому поглянути на речі. Точніше навіть не кілька днів, а перші кілька годин!

Зовнішній вигляд

Я забирав Volkswagen T-Roc на підземному паркінгу, але навіть в напівтемряві він привертав увагу своїм помітним забарвленням. А коли ми виїхали на сонце, кросовер постав у всій своїй красі. Насичений червоний Flash Red в поєднанні з чорним дахом дуже йдуть моделі! З усієї палітри кольорів саме таке поєднання, на мій погляд, найбільш вигідно її підкреслює.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.