Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. В Україні офіційно презентували стильний та динамічний кросовер Volkswagen T-Roc.
16.07.2019
Подія

В Україні офіційно презентували стильний та динамічний кросовер Volkswagen T-Roc.

12 липня у Києві відбулася офіційна презентація унікальної новинки від бренду Volkswagen — кросоверу T-Roc. Вже з 13 липня модель, попереднє замовлення на яку було відкрито у травні, доступна в офіційних дилерських центрах бренду по всій Україні.

В Україні офіційно презентували  стильний та динамічний кросовер Volkswagen T-Roc.

Новинка від бренду Volkswagen втілює у собі практичність SUV та енергійність міського хетчбека: інноваційний бензиновий двигун моделі 1,5 TSI EVO потужністю 150 к.с. та семиступінчаста автоматична коробка передач DSG — насолода спортивною динамікою у поєднанні з економічністю, які надають найсучасніші розумні технології впорскування та розподілення пального.

Нова модель доступна у комплектаціях Life, Style та Sport. Для Style доступно 35 варіантів кольорів кузова, що значно розширює можливості індивідуалізації вашого авто.

Комплектації Style та Sport мають адаптивний круїз-контроль АСС, автоматичне регулювання дистанції для швидкостей до 210 км/год, обмежувачі швидкості, а система фронтального контролю «Front Assist» з функцією екстреного гальмування «Emergency Breaking» допоможуть водієві миттєво зупинити авто у разі виникнення несподіваних перешкод на дорозі.

Безліч автоматичних систем безпеки — відмінна риса автомобіля для щоденного використання у щільному та динамічному міському трафіку. Автоматичний контроль смуги та простору навколо автомобіля — Rear Traffic Alert та датчик сліпих зон Blind Spot, а спеціальний асистент зафіксує втому водія та попередить про необхідність перепочити. Справжня спортивна душа з можливістю вибору та налаштування стилю їзди — у топовій комплектації Sport: червона амбієнтна підсвітка, алюмінієві накладки на педалі, червоні супорти гальм, спортивне мультифункціональне шкіряне кермо з пелюстками перемикання передач DSG та контрастним декоративним швом червоного кольору. А спортивна підвіска зі спортивними амортизаторами та прогресивним кермом — доступна для комплектацій Style і Sport.

Просто не існує мобільного пристрою, який неможливо підключити до мультимедійних можливостей у новому T-Roc — усі можливі стандарти обміну даними, роз’єми та адаптери, і на додачу — голосове управління функціями на платформах Android та iOS. Фірмова функція «Volkswagen Media Control» через додаток до смартфона «Volkswagen Media Control» для Apple CarPlay або Android Auto. Багате звукове оздоблення автомобіля в усіх комплектаціях — справжня насолода глибоким об’ємним звуком.

Більше інформації про новинку та ціноутворення зможуть надати менеджери відділу продажу Volkswagen компанії "Форвард Автоцентр": м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-14-00.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.