Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Volkswagen - кращий автомобільний бренд 2018року
25.07.2018
Подія

Volkswagen - кращий автомобільний бренд 2018року

Volkswagen - кращий автомобільний бренд 2018року

Volkswagen постійно встановлює нові стандарти дизайну продукції на рівні світового класу. Саме тому вольфсбурзька компанія вже третій рік поспіль отримує премію Plus X, як "Most Innovative Brand". А оскільки найбільш вражаючі моделі автомобілів були також зроблені Volkswagen, журі нагородило компанію званням "Best Automotive Brand 2018" у категорії виробників автомобілів.
Volkswagen пропонує клієнтам винятковий досвід у кожній поїздці, завдяки стійкому дизайну, інтуїтивно зрозумілим функціям та безкомпромісній якості. Завод виробника отримав ще раз від журі та експертів нагороду Most Innovative Brand. Журі обрало автомобілі з концепту VIZZION, такі моделі як Polo, T-Roc та Touareg, а також Atlas Tanoak та I.D., як продукт року у відповідній категорії.
Volkswagen протягом багатьох років відрізнявся виключно високоякісними конструкціями та інноваційними технологіями автомобілів. Цей бренд в черговий раз зміг переконати присяжних Plus X Award за допомогою автомобілів різних класів, а також завдяки перспективним концепціям.
Премія Plus X - це найважливіша новаторська премія в галузі технологій, спорту та способу життя. Представлені матеріали оцінюються міжнародним, незалежним журі, яке в цьому році включало фахівців з 26 секторів.
Нагорода "Most Innovative Brand" є найвищою відзнакою нагороди Plus X і має великий золотий трофей. Журі віддає нагороду учаснику, який отримує найбільшу кількість печаток для своїх моделей як "Кращий автомобільний бренд".

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.