Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Volkswagen Passat: 29 мільйонів за 45 років
03.01.2019
Подія

Volkswagen Passat: 29 мільйонів за 45 років

Протягом 45 років Passat є однією з найбільш інноваційних моделей Volkswagen. З 1973 року Volkswagen випустив понад 29 мільйонів Passat у восьми поколіннях. У 2019 році стартує новий етап розвитку моделі: автомобіль стане першим представником сегмента, обсяг випуску якого перевищить 30-мільйонну відмітку.

45 років VW Passat

Зараз Passat пропонується в кузовах седан і універсал. Обидві модифікації можуть оснащуватися не тільки традиційними двигунами внутрішнього згоряння, але і гібридним силовим агрегатом, який дозволяє перемикатися в режим використання виключно електричної тяги з нульовим рівнем викидів, що особливо актуально для руху в умовах міста.

На заводі в Емдені (Emden) на півночі Німеччини вже активно ведеться підготовка до виробництва нового Passat. На початку 2019 року запущений відлік до виходу на ринок наступного інноваційного покоління Passat з новими двигунами, системами освітлення, асистентами водія, інформаційно-розважальними технологіями і передовими можливостями онлайн-сервісів.

Поряд з Golf (35 мільйонів) і Beetle (21.5 мільйона) Passat є однією з трьох найбільш успішних моделей в історії Volkswagen, що впритул наблизилась до подолання 30-мільйонної позначки.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.