Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Volkwagen Polo sedan - більше опцій для найдоступнішого автомобіля VW в Україні.
18.12.2017
Новини від Фольксваген

Volkwagen Polo sedan - більше опцій для найдоступнішого автомобіля VW в Україні.

При виборі не базової комплектації Volkwagen Polo sedan майбутній власник має змогу вибрати будь-який колір автомобіля абсолютно безкоштовно - навіть якщо це металік або перламутр. Крім того, після оновлення у Polo sedan суттєво збільшилася кількість опцій.

Volkswagen Polo sedan

Біксенонове світло, обігрів лобового скла, датчики дощу і світла, круїз-контроль - такий список опцій міг би прикрасити конфігурацію більш дорогого автомобіля, а не бюджетного седану.

При цьому не будемо забувати, що Рolo Sedan залишається найдоступнішим Volkswagen в Україні, ціна на яких стартує від 351 585 грн.

Детальнішу інформацію про комплектації та ціноутворення на Volkwagen Polo sedan Ви можете отримати у наших консультантів в автосалоні "Форвард Автоцентр": м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-14-00.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.