Форвард Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Форвард Автоцентр.

  1. Новини
  2. Виготовлено 30-мільйонний Volkswagen Passat
09.04.2019
Світ Фольксваген

Виготовлено 30-мільйонний Volkswagen Passat

Volkswagen Passat став найбільш продаваним автомобілем середнього класу в світі. За 46 років німецька марка випустила 30 мільйонів екземплярів моделі. Ювілейна машина зійшла з конвеєра заводу в німецькому Емдені.

Виготовлено 30-мільйонний Volkswagen Passat

Ювілейний Volkswagen Passat - це сріблястий універсал в модифікації GTE, оснащений гібридною силовою установкою на базі бензинового турбомотора 1.4 TSI потужністю 156 сил і 115-сильного електромотора, вбудованого в шестиступеневий «робот» з двома зчепленнями. На електротязі такий автомобіль може проїхати близько 55 км. При цьому гібрид вже зараз відповідає екологічним нормам Euro 6d, які вступлять в силу з 2021 року.

На даний момент VW Passat проводиться на трьох континентах, збирається на 10 заводах і продається на більш ніж 100 ринках.

За кількістю випущених автомобілів Passat поступається тільки Golf, який за 45 років розійшовся тиражем 35 мільйонів екземплярів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.